Renoveerimine

kevadsuvine päev pildis

Kroonika mõttes üks pilt, mida ma olen juba nii ammu oodanud… täna, 22. aprillil, kui on sooja 19 kraadi, päike paitab mu paljaid lumivalgeid jalgu ja me joome värsket, oma enda kase seest saadud mahla. Ilus on olla.

Noh, nii ongi.

Minust Kristiina

Tere tulemast pesapunujate virtuaalsesse pessa! Kolme lapsega pere kolis linnast maale ja hakkas vana taluhäärberi taastama. Kui hästi või halvasti meil siin on läinud, saab siit blogist lugeda. Kui on soov mõnd lugu või pilti kasutada, võetagu minuga ühendust.

2 comments on “kevadsuvine päev pildis

  1. Oi, tuttav tassike! 😉 Mõnus aeg see aprilli lõpp-mai algus, soe juba, aga kõik nii värske ja lõhnav. Varsti nartsissid ja tulbid kõik õitsevad. Teil seal vist kõik siniliiliatest sinine või veel mitte?

    Meeldib

    • oi, meil siniliiliad ja sinililled juba pikalt õitsenud, nartsissid just alustasid 😊 ah ja täna nägin esimesi võililli vundamendi ääres. Sääsed on ka kahjuks juba ärganud, lapsed puha ära söödud, pesitseb nende toas kuskil, tegutseb öösiti..🤨 aga muidu on tõesti hästi ilus aeg mu meelest, nii värske ja samas juba nii soe 😊

      Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Sellest, Mis On

"Ei ole kunagi ühtegi ülesannet, mis oleks liiga suur või liiga väike, kuna ainus ülesanne on see, mis on parajasti minu nina ees. Võib tunduda, et teha on tuhat asja, kuid tegelikult ei ole kunagi rohkem kui see üks." Byron Katie

Läbikäigu K

Edevuse keldripood

Lugemissoovituse blog

Meie loeme, Teie loete, kõik loevad

Toidutegu

söömine on ainus töö, mis toidab

Mutukamoos

arendavaid tegevusi lastega

lambrine

tegevused, mängud ja raamatud kõige väiksematele

Ja veel üks asi ...

Remondiblogi, aiablogi, sisustusblogi

%d bloggers like this: