Tahtsin postitust alustada sõnadega “Vaatamata vihmasele ilmale…” aga siis tuli meelde, et olen seda ennegi teinud 😀 Ja veel meenus, et kuulsin üht last rääkimas mingis saates, kus ta kirjeldas Eestit: no selline külm koht, koguaeg sajab vihma… 😀

Siiski, vaatamata vihmale, oli täna suur vajadus õue pääseda ja me läksime metsa. Väljas oli soe, varustasime end tee, snäkkide ja vihmakindlate riietega, võtsime koera ja sõitsime Kiidjärve külje alla ilusasse metsa, mis kõrgub Ahja jõe ääres, kogu see Taevaskoja ümbrus on nii müstiline ja ürgne, et sellest ongi saanud me lemmik koht. Ja muud juttu polegi. Vahva oli 🙂

Eelmisel õhtul küpsetatud leib ootas kodus laual. Kusjuures, pean siinkohal mainima, et kolmest korrast, mis ma nüüd aasta lõpus küpsetasin leiba, tuli see viimane kõige-kõige parem välja. Nii, et oli korda läinud aasta lõpp :))

leib.jpg

Minust Kristiina

Tere tulemast pesapunujate virtuaalsesse pessa! Kolme lapsega pere kolis linnast maale ja hakkas vana taluhäärberi taastama. Kui hästi või halvasti meil siin on läinud, saab siit blogist lugeda. Kui on soov mõnd lugu või pilti kasutada, võetagu minuga ühendust.

0 comments on “1. jaanuar pildis

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Sellest, Mis On

"Ei ole kunagi ühtegi ülesannet, mis oleks liiga suur või liiga väike, kuna ainus ülesanne on see, mis on parajasti minu nina ees. Võib tunduda, et teha on tuhat asja, kuid tegelikult ei ole kunagi rohkem kui see üks." Byron Katie

Läbikäigu K

Edevuse keldripood

Lugemissoovituse blog

Meie loeme, Teie loete, kõik loevad

Toidutegu

söömine on ainus töö, mis toidab

Mutukamoos

arendavaid tegevusi lastega

lambrine

tegevused, mängud ja raamatud kõige väiksematele

Ja veel üks asi ...

Remondiblogi, aiablogi, sisustusblogi

%d bloggers like this: