Renoveerimine Saun

Oodates saunamõnusid..

Vestlus minu teise minaga. Viimasel ajal räägime tihti, eriti hilja õhtul, kui kõik magavad ja meest pole odus. Ka täna, kui lapsed nohisevad teises toas, koer on mu jalge ees külili ja jookseb unes, kass vahetab aeg-ajalt tugitoolis külge, kuid muidu ei liiguta vurrugi. Isegi viimased ööd meeleheitlikult tuppa pääseda sooviv hiir on lõpetanud oma läbi seina puurimise.

Minu teine mina ütleb mulle, et ma olen laisaks muutunud. Loeb mulle epistlit, et kui ma kohe siia midagi asjalikku ei kirjuta, siis mu mõistus hääbub ja ma jäängi ainult unistama. Sellest, et saaks asjalikuks.

Aga tegelikult ootan ma juba kannatamatult, millal saaks esimest sauna teha ja siis sellest lugu kirja panna. Et kuidas ta siis lõpuks välja tuli. Praegu aga on veel natuke vara. Kuigi, juba on tehtud kahest ruumist kolm, üks neist, see põhiline, on varustatud põrandaga, äravooluga, ja voilà! Sauna Ahjuga! Selle valmistas keegi meie kandi mees, näeb minu meelest väga sünge ja ehe välja. Sellel on küljes veel veepaak, sinna me hakkame ämbritega vett tooma. Ikka nagu vanasti. See ürgne värk meile passib. Nii, et vett sinna torudega sisse ei jookse. Nii, siis puudu on veel lava ja klaasist sauna vaheuks. Pesuruum saab leiliruumiga ühes olema, kah ei midagi uut ega kummalist, vanasti tehti ka nii ja see on mõnus ka seetõttu, et siis, kui suured laval istuvad, saava latse samas ruumis veega sulistada, ja plekist vannis istuda. 🙂

Kõrval saab olema veel üks ruum, kuhu plaanime tekitada nö suvetoa või külalistetoa. Või siis niisama mõnulemise ja mõtete mõlgutamise koha.

Laepealne saab olema poolenisti lahti ja sinna saab ka vajadusel külili visata. Ja pigem tõesti külili, sest püsti seal olla lihtsalt ei mahu 🙂

Aga millal see päris valmis saab…loodame ise, et jõulude ajal saab juba leili visata 🙂

Selline saunajutt siis täna.

 

 

 

 

Minust Kristiina

Tere tulemast pesapunujate virtuaalsesse pessa! Kolme lapsega pere kolis linnast maale ja hakkas vana taluhäärberi taastama. Kui hästi või halvasti meil siin on läinud, saab siit blogist lugeda. Kui on soov mõnd lugu või pilti kasutada, võetagu minuga ühendust.

1 comment on “Oodates saunamõnusid..

  1. Meie unistame, et saaks saunaruumigi toas valmis. Aidaplaanid tulid samasugused ehk et vanast aidast saab tulevikus saun! 😀

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Sellest, Mis On

"Ei ole kunagi ühtegi ülesannet, mis oleks liiga suur või liiga väike, kuna ainus ülesanne on see, mis on parajasti minu nina ees. Võib tunduda, et teha on tuhat asja, kuid tegelikult ei ole kunagi rohkem kui see üks." Byron Katie

Läbikäigu K

Edevuse keldripood

Lugemissoovituse blog

Meie loeme, Teie loete, kõik loevad

Toidutegu

söömine on ainus töö, mis toidab

Mutukamoos

arendavaid tegevusi lastega

lambrine

tegevused, mängud ja raamatud kõige väiksematele

Ja veel üks asi ...

Remondiblogi, aiablogi, sisustusblogi

%d bloggers like this: