Aed ümber maja

Vahtra lein…

Ma ei teagi, millest täna alustada…kuidagi nii kurb on meel, sest just samal hetkel, kui mina istun siin meie linnakorteri rõdul ja naudin päikest, on maal toimumas justkui tapatalgud. See vana ja väärikas ent paljude arvates siiski ohtlik vaher, mis kasvab majale liiga ligidal, võetakse täna maha 😦 Ei suuda seda veel isegi uskuda…ja ta just läks lehte, suured võimsad oksad täis mesilasi, kes pahaaimamatult seal usinasti tööd teevad…oeh, selline tunne, et ma ei suudagi täna rohkem kirjutada kuigi majas on ka üht-teist uut. Eks siis järgmsiel korral, kui olen end pisut kogunud. Täna ma leinan vahtrapuud. See, mis puust järgi jääb, jätame me alles ja plaanime sellest midagi teha, kas ise või teeb keegi kogenum, igatahes jääb selle ilusa vahtra vaim meile alatiseks, kas siis laste mänguplatsil või kuskil mujal aias, ahju me teda igatahes ei pane 🙂

 

Minust Kristiina

Tere tulemast pesapunujate virtuaalsesse pessa! Kolme lapsega pere kolis linnast maale ja hakkas vana taluhäärberi taastama. Kui hästi või halvasti meil siin on läinud, saab siit blogist lugeda. Kui on soov mõnd lugu või pilti kasutada, võetagu minuga ühendust.

0 comments on “Vahtra lein…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Sellest, Mis On

"Ei ole kunagi ühtegi ülesannet, mis oleks liiga suur või liiga väike, kuna ainus ülesanne on see, mis on parajasti minu nina ees. Võib tunduda, et teha on tuhat asja, kuid tegelikult ei ole kunagi rohkem kui see üks." Byron Katie

Läbikäigu K

Edevuse keldripood

Lugemissoovituse blog

Meie loeme, Teie loete, kõik loevad

Toidutegu

söömine on ainus töö, mis toidab

Mutukamoos

arendavaid tegevusi lastega

lambrine

tegevused, mängud ja raamatud kõige väiksematele

Ja veel üks asi ...

Remondiblogi, aiablogi, sisustusblogi

%d bloggers like this: