Vahtra lein…

Ma ei teagi, millest täna alustada…kuidagi nii kurb on meel, sest just samal hetkel, kui mina istun siin meie linnakorteri rõdul ja naudin päikest, on maal toimumas justkui tapatalgud. See vana ja väärikas ent paljude arvates siiski ohtlik vaher, mis kasvab majale liiga ligidal, võetakse täna maha 😦 Ei suuda seda veel isegi uskuda…ja ta just läks lehte, suured võimsad oksad täis mesilasi, kes pahaaimamatult seal usinasti tööd teevad…oeh, selline tunne, et ma ei suudagi täna rohkem kirjutada kuigi majas on ka üht-teist uut. Eks siis järgmsiel korral, kui olen end pisut kogunud. Täna ma leinan vahtrapuud. See, mis puust järgi jääb, jätame me alles ja plaanime sellest midagi teha, kas ise või teeb keegi kogenum, igatahes jääb selle ilusa vahtra vaim meile alatiseks, kas siis laste mänguplatsil või kuskil mujal aias, ahju me teda igatahes ei pane 🙂

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s