Renoveerimine

Lastetoa seinast

Oleme järjega lastetoas ja nüüd ei teagi, mida sinna seina panna.

Mõtlesin küsida nõu teilt, armsad lugejad, mida panna mängutoa seintele? Seal on praegu need mustad, tahmunud palgid, mida saaks ka iseenesest puhtaks harjata, nagu laega seal juba tehti aga kuna tegemist on üsna pisikese toaga, millel üks aken, ei tahaks siiski seal palki näha jätta, peaks olema kindlasti heledad seinad. Tapeet ilmselt mitte, kuna see ei jää eriti kauaks ilus, ma aiman? Laudis? Värv? Krohv? Kui keegi on kuskil näinud midagi lahedat või on hea idee, mis lastetoas võiks olla seinas, ootan huviga kommentaare 🙂

Minust Kristiina

Tere tulemast pesapunujate virtuaalsesse pessa! Kolme lapsega pere kolis linnast maale ja hakkas vana taluhäärberi taastama. Kui hästi või halvasti meil siin on läinud, saab siit blogist lugeda. Kui on soov mõnd lugu või pilti kasutada, võetagu minuga ühendust.

4 comments on “Lastetoa seinast

 1. eipolenime

  Minule meeldib selline variant, kus alumine pool seinast on kaetud laudisega. Näiteks leidsin sellised pildid google abil. http://kristakoiv.com/category/kodu/
  Loodetavasti blogi autor ei pahanda, et siia need lingin. Võibolla saate siit mingisugust ehituslikku kniffi kah võtta 🙂

  Meeldib

  • Kristiina

   Meil tulevad tegelikult ülejäänud toad allkorrusel ka laudis+tapeet, mõnes kohas ka laudis+krohv. Mängutoas võib-olla tõesti võiks ka laudist ikkagi kasutada, ma just mõtlen, mis oleks selline vastupidav variant kuigi ega ma ei arvagi, et lapsed seal toas kõige rohkem aega veetma hakkavad, kuigi see saab olema mängutuba 😀 Ja samas, kui ühe oleme suutnud siiani niimoodi välja õpetada, et seintele ei sodita, ega teha muid lollusi siis ehk õnnestub teise pisikesega ka sama hästi 🙂 Aga aitäh linkimas, seda blogi oleme me ise ka lugenud, huvitav oli lugeda, kuidas keegi alustas ja mis välja tuli. Tahaks ise ka juba niikaugel omadega olla 🙂

   Meeldib

 2. Ega ma midagi konkreetset soovitada ei oska, kuid mõtlesin, et jagan oma Pinteresti tahvli linki, kuhu olen kokku kogunud lastetoa sisustamise ideed – ehk leiate sealt midagi. Teistelt tahvlitelt võib ka leida maamaja sisustamise ideid tubade kaupa.

  Üks tore soditav variant oleks muidugi tahvlivärviga sein. Meil on kodus üks kitsam köögisein selline, maast laeni. Leiab suurt kasutust ja põnn on sinna korralikke “kunstiteoseid” joonistanud. Ainuke häda on, et selline ilus must sein nagu ajakirjades oli meil ainult enne kasutuselevõttu. Kipub ikka hall olema ja nii palju mul aega ei ole, et seda mustaks pesta, eriti kuna samal ajal seisab laps kriit käes kõrval 🙂 Ja alusmaterjali peaks ka vastavalt valima, et nii tihedat pesemist kannataks.
  Muidu selline vertikaalsele pinnale joonistamine pidi hea kirja eelharjutus olema, tugevdab rannet.

  Meeldib

  • Kristiina

   Suured tänud! Mõtlesime isegi korraks tahvelseina peale aga kuna tegemist on tõesti väikese ja hetkel pimeda toaga (kaalume seal akna vahetust suurema vastu) siis kahjuks see tume sein teeks toa väiksemaks ja pimedamaks. Ja kui nüüd mõtlema hakkan, polegi seal palju seda seina, kolmes seinas on uksed ja ühes aken…aga eile enne uinumist käis peast läbi mõte teha ka sinna tuppa pikkupidi laudis, nagu meil kööki tuleb. Abikaasa jõuab täna koju, eks siis õhtul arutame ja vaatame ka neid pilte 🙂 tänud teile veelkord!

   Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Sellest, Mis On

"Ei ole kunagi ühtegi ülesannet, mis oleks liiga suur või liiga väike, kuna ainus ülesanne on see, mis on parajasti minu nina ees. Võib tunduda, et teha on tuhat asja, kuid tegelikult ei ole kunagi rohkem kui see üks." Byron Katie

Läbikäigu K

Edevuse keldripood

Lugemissoovituse blog

Meie loeme, Teie loete, kõik loevad

Toidutegu

söömine on ainus töö, mis toidab

Mutukamoos

arendavaid tegevusi lastega

lambrine

tegevused, mängud ja raamatud kõige väiksematele

Ja veel üks asi ...

Remondiblogi, aiablogi, sisustusblogi

%d bloggers like this: