Renoveerimine

Pühapäev Kaldemäel. Liblikas kolis lauta

Mitte, et nüüd ühe päevaga midagi oluliselt muutunud oleks, aga kuna täna tuli lumi maha ja nii ilus oli, siis nautisimegi ilusat valget talveilma (ma tean jah, et ma millalgi ütlesin, et mulle meeldib soe ja sopane talv…ma jään selle juurde).

Kuna lapsed olid väsinud, läksime jalutama eesmärgiga neid kärus magama saada. Piiga kustus kohe ja Põnn ka varsti. Seadsime sammud metsa poole, kaasas termos kuuma teega ja tahvel mõrudat shokolaadi. Tõeline idüll. Vaikus. Mõni üksik lind sahistas okstel. Üks ronk lendas meist üle ja me kuulsime linnu tiibade sahinat. Uskumatu, kui mõnus see oli

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Ja sellega lõppebki minu tänane väike sissekanne 🙂

Minust Kristiina

Tere tulemast pesapunujate virtuaalsesse pessa! Kolme lapsega pere kolis linnast maale ja hakkas vana taluhäärberi taastama. Kui hästi või halvasti meil siin on läinud, saab siit blogist lugeda. Kui on soov mõnd lugu või pilti kasutada, võetagu minuga ühendust.

0 comments on “Pühapäev Kaldemäel. Liblikas kolis lauta

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Sellest, Mis On

"Ei ole kunagi ühtegi ülesannet, mis oleks liiga suur või liiga väike, kuna ainus ülesanne on see, mis on parajasti minu nina ees. Võib tunduda, et teha on tuhat asja, kuid tegelikult ei ole kunagi rohkem kui see üks." Byron Katie

Läbikäigu K

Edevuse keldripood

Lugemissoovituse blog

Meie loeme, Teie loete, kõik loevad

Toidutegu

söömine on ainus töö, mis toidab

Mutukamoos

arendavaid tegevusi lastega

lambrine

tegevused, mängud ja raamatud kõige väiksematele

Ja veel üks asi ...

Remondiblogi, aiablogi, sisustusblogi

%d bloggers like this: