Pühapäev Kaldemäel. Liblikas kolis lauta

Mitte, et nüüd ühe päevaga midagi oluliselt muutunud oleks, aga kuna täna tuli lumi maha ja nii ilus oli, siis nautisimegi ilusat valget talveilma (ma tean jah, et ma millalgi ütlesin, et mulle meeldib soe ja sopane talv…ma jään selle juurde).

Kuna lapsed olid väsinud, läksime jalutama eesmärgiga neid kärus magama saada. Piiga kustus kohe ja Põnn ka varsti. Seadsime sammud metsa poole, kaasas termos kuuma teega ja tahvel mõrudat shokolaadi. Tõeline idüll. Vaikus. Mõni üksik lind sahistas okstel. Üks ronk lendas meist üle ja me kuulsime linnu tiibade sahinat. Uskumatu, kui mõnus see oli

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Ja sellega lõppebki minu tänane väike sissekanne 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s