Renoveerimine

Ei ole head ilma halvata

Selle nädala uudis on see, et põrandad on nüüd kõik valatud. Käisime ise reede õhtul seda kaemas. Olid veel nii värsked, et alles natuke niisked, aga nüüd on see tehtud. Seinad olid ka tapeedist puhtaks tehtud.

Ebameeldiv üllatus aga ootas meid praeguses ja ka tulevases sahvris – sisesein on mäda. Töömees oli parasjagu seal ja tutvustas olukorda. Kõik on muidugi parandatav aga see tähendab jälle lisatööd, lisaaega ja lisaraha.

Kuna sahvri all on kelder ja sahvris puudub ka küte ning tuulutus, on niiskus teinud oma töö. Tulevikus tuleb sahvrisse teha siis tuulutus. Ja no kõigepealt siis seinad korda. Arvatud on, et võiks panna fibo ploki, et on lihtsam, kui hakata kuivi palke kuskilt otsima ja fibo sobib sinna ruumi ka paremini, peale tuleb nagunii laudis või midagi. Aga tegelikult tuleb enne ka väljast laudise alla vaadata ja siis saab lõplikult otsustada. Kui väljast on ok, on asi lihtsam. Kui ei, tuleb kõik see sein maha võtta. Õnneks mujalt, kust Enn oli väljast vaadanud, oli sein tugev ja kõva olnud. Hea seegi.

Novot siis, sellised lood. Homme lähme jälle, ahju kütma ja edasisi plaane mõtlema.

Minust Kristiina

Tere tulemast pesapunujate virtuaalsesse pessa! Kolme lapsega pere kolis linnast maale ja hakkas vana taluhäärberi taastama. Kui hästi või halvasti meil siin on läinud, saab siit blogist lugeda. Kui on soov mõnd lugu või pilti kasutada, võetagu minuga ühendust.

3 comments on “Ei ole head ilma halvata

 1. No näed, peab ütlema vist, et alati võib hullemini minna. Ma tean üht juhtumit, kus perekond hakkas juba sisse kolima renoveeritud majja ja avastasid siis, et uue põranda all oli majavamm hoogsalt hävitustööd teinud.

  Meeldib

  • kristiinamgr

   See oleks tõesti palju hullem. Kuidas nad seda huvitav avastasid? Kuidas see välja tuli?

   Meeldib

   • Ega alguses seda näha polnudki. Hiljem, kui tehingud tehtud, avastasid, et mõne koha pealt oli põrand natuke vajunud. Võtsid siis uued lauad üles ja said halva üllatuse osaliseks. Kusjuures peremees on ehitusjärelvalves tegev. Eriline nöök.
    Selles mõttes ju eriti tore, et teie saate ise algusest peale kohal olla ja kõik oma soovide järgi teha. Keegi ei saa kuskil midagi susserdada ega silma alt ära peita.

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Sellest, Mis On

"Ei ole kunagi ühtegi ülesannet, mis oleks liiga suur või liiga väike, kuna ainus ülesanne on see, mis on parajasti minu nina ees. Võib tunduda, et teha on tuhat asja, kuid tegelikult ei ole kunagi rohkem kui see üks." Byron Katie

Läbikäigu K

Edevuse keldripood

Lugemissoovituse blog

Meie loeme, Teie loete, kõik loevad

Toidutegu

söömine on ainus töö, mis toidab

Mutukamoos

arendavaid tegevusi lastega

lambrine

tegevused, mängud ja raamatud kõige väiksematele

Ja veel üks asi ...

Remondiblogi, aiablogi, sisustusblogi

%d bloggers like this: