Renoveerimine

Uus kodu käega katsutav

Maja-saaga on võtnud uskumatu pöörde. Täna saime pangast positiivse vastuse! Ja nii ongi! Ausalt öeldes peale kolmest pangast eitava vastuse saamist (sh meie oma kodupangast), ei uskunud enam sellesse. Nüüd enam tagasiteed pole 😛 Nüüd on vaja vaid edasi tegutseda: minna panka lepingut allkirjastama, minna notari juurde ostu-müügi lepingut sõlmima ja siis….siis saame võtmed kätte ja võime võtta vastu õnnitlusi majaomanike staatuse puhul. Ja peale seda algab töö. Töö, töö, töö, lõputu, nagu ikka maja puhul. Aga samal ajal, kui seda teeme me teame, et see on meile endale, meie lastele ja võib-olla isegi nende lastele. Edendame maaelu ja kingime lastele lapsepõlve õunapuude vahel joostes ja tamme all mängides. Ehk on neil siis koolis lihtsam näiteks ära tunda pärnapuud või kreegipuud. Või teavad, et kartul ei kasvagi poes. Ok, nüüd ma muutun filosoofiliseks, liialt. Üks samm korraga. Nii põnev. Nädalavahetusel plaanime minna juba oma uude koju, istume keset tühja tuba (ühte viiest) maha ja peame aru, millest alustada. Siis juba teen pilte ka, just nii, nagu mina seda maja praegu näen. Ja sealt edasi üritan ikka jõuda töö käigust ka fotopäevikut pidada. Et oleks kunagi hiljem ikka tore oma talumaja köögi laua taga istuda, teetassis lusikat liigutada ja meenutada, kuidas me ikka alustasime oma kodu rajamisega… 🙂 palju häid mõtteid 😀

Avastasin nüüd, et ma pole rääkinud üht olulist asja kogu selle maja loo juures. Kolm aastat tagasi, augusti lõpus, kui sõitsime ühel nädalalõpul ringi ja sattusime Põlvasse, siis teel tagasi Tartusse nägin tee ääres üht lahedat puud. Puu ise polnudki nii eriline, aga see oli valgus selle puu taga, õigemini oli juba pime ja taevakuma oli selline roosakas. Palusin T´l auto peatada ja tegin sellest puust pilti.

Nüüd, kolm aastat hiljem avastasime, et see sama puu on meie ihaldatud maja ligidal, nägime seda kohe esimesel korral, kui maja vaatamas käisime. Kodus otsisin selle pildi arvutist üles ja seal ta oli – meie uue kodu katus paistis pildi all nurgas…oli see ikka vast üks huvitav kokkusattumus, või kuidas? 😉

Minust Kristiina

Tere tulemast pesapunujate virtuaalsesse pessa! Kolme lapsega pere kolis linnast maale ja hakkas vana taluhäärberi taastama. Kui hästi või halvasti meil siin on läinud, saab siit blogist lugeda. Kui on soov mõnd lugu või pilti kasutada, võetagu minuga ühendust.

0 comments on “Uus kodu käega katsutav

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Sellest, Mis On

"Ei ole kunagi ühtegi ülesannet, mis oleks liiga suur või liiga väike, kuna ainus ülesanne on see, mis on parajasti minu nina ees. Võib tunduda, et teha on tuhat asja, kuid tegelikult ei ole kunagi rohkem kui see üks." Byron Katie

Läbikäigu K

Edevuse keldripood

Lugemissoovituse blog

Meie loeme, Teie loete, kõik loevad

Toidutegu

söömine on ainus töö, mis toidab

Mutukamoos

arendavaid tegevusi lastega

lambrine

tegevused, mängud ja raamatud kõige väiksematele

Ja veel üks asi ...

Remondiblogi, aiablogi, sisustusblogi

%d bloggers like this: